HOE JE EEN KLIK KRIJGT MET JE DOELGROEP

EN VAN JE ZELF EEN STERK MERK MAAKT

Als je je unieke verhaal overbrengt in karaktervolle beelden, kan je klant makkelijker voor jou kiezen. Je krijgt de klanten die je wilt als je zichtbaar en origineel durft te zijn.

Goede foto’s laten jouw essentie zien. Dat werkt aanstekelijk voor je klanten.

Je bent een zelfstandige, bewuste professional en toe aan de volgende stap in je onderneming.

Eigenlijk doe je het best goed, maar het is tijd om verder te professionaliseren. Te beginnen met je website. Hoe gaat je website echt voor je werken? Hoe laat je zien wie je bent en wat je doet?

 • Het is tijd om je te profileren, tijd voor daadkrachtige foto’s.
 • Je bent op zoek naar een manier om je unieke zelf te laten zien.
 • Je wilt inspirerend zijn voor je klanten.
 • Je wilt af van die nietszeggende stockfoto’s – maar hoe?
 • Je bekijkt websites van anderen en vraagt je af: hoe voorkom ik dat dertien-in-een-dozijngevoel?
 • Of je denkt “hoe zie ik eruit als ik succesvol ben?”.
 • Je wilt bovenstaande dolgraag maar vindt het ongemakkelijk om in de schijnwerpers te staan of moeilijk om jezelf echt te laten zien (kijk bij speciaal aanbod)

Fotografie is een medium waarbij alles op scherp komt te staan. Woorden worden daden en je wordt zichtbaar – en aantrekkelijk voor je klanten!

Je website is je visitekaartje

 • Potentiële klanten zien in één klap wie jij bent, wat je doet en te bieden hebt.
 • Je bent onderscheidend.
 • Je website is in harmonie en wordt ook echt bekeken en gelezen.
 • Klanten begrijpen dat ze bij jou moeten zijn.
 • Je straalt werkelijk kracht en plezier uit –  je bent inspirerend.

Samen met jou zorg ik ervoor dat je beelden krijgt die echt bij je passen, die je graag op je website zet omdat ze jou in optima forma laten zien. We maken een plan, kijken wie je in essentie bent en zetten dat om in beelden die spreken.  

Mijn kernwaarden; energie/ ontwikkeling/ avontuur/ verwonderen/ creativiteit

Eigenlijk ben ik altijd op avontuur, op zoek naar de magie, de mens achter het verhaal, de essentie en het volle potentieel. Fotografie is de vorm waarin dit alles kan samenkomen.

Ik zat op de trap. 4 jaar oud. Het was donker. Gedempte stemmen kwamen uit de huiskamer. Ik luisterde. Er ging thuis iets niet goed en ik wilde weten waarom.

Of er was visite. Zat ik weer op de trap. Om te luisteren wat ze over ons zeiden, de kinderen. Dan hoorde ik wat ze dachten over ons – dat kon je als kind beter niet horen trouwens.

Ik voelde dan dat er iets aan de hand was en wilde het verhaal erachter weten.

Ik ben met nieuwsgierigheid geboren denk ik, loop altijd met vragen in mijn hoofd.

De jaren die ik als geluidstechnicus werkte bij de NOS/NOB, waren geweldig. We gingen met een klein team op pad: presentator, regisseur, cameraman/vrouw, en ik. Eigenlijk altijd met z’n allen op zoek naar het verhaal achter het verhaal.

Dertien jaar lang maakte ik tv-programma’s als Jules Unlimited, Klokhuis en documentaires. De wereld was van mij. Ik was helemaal op mijn plek. Alleen kwam er eind jaren 90 steeds minder geld beschikbaar voor de documentaires. En zo werd mijn werk steeds minder interessant.

Totdat iemand tegen me zei: waarom ga je niet fotograferen? BAM! Dat kwam binnen. Ik ging naar de fotoacademie in Amsterdam en ben verhalen gaan maken met foto’s.

Tijdens mijn afstudeerproject kwam ik erachter hoe bijzonder het was om portretten met een landschap te combineren. Er ontstond een fantastische wisselwerking tussen die twee.

Bij één portret kreeg ik door dat ik iets met het landschap van de stad moest maken. Ik visualiseerde een trambaan in de avond en ik wist niet waarom, maar ik kreeg ook door dat het zou moeten regenen dat het stortte. En het stortregende. Ik vreesde wel de houdbaarheid van mijn camera, maar ik fotografeerde de trambaan op een avond tijdens een enorme plensbui. Bij thuiskomst bleek het gekletter van de regen die weer omhoog terugsprong werd verlicht door het licht van de stad. Ze zagen eruit als kleine vuurvlammetjes. Pure Magie.

Ik realiseerde mij aldoende dat je zoveel kan vertellen in een stilstaand beeld. En dat landschappen ook een grote rol kunnen spelen in een verhaal. Sindsdien zijn verhalen vertellen in beeld een avontuur.

Naast mijn avontuurlijke leven kwam ik vanaf mijn 27e in aanraking met Gnostische scholing en meditatie. Tijdens het stervensproces van mijn vader waren er zoveel inzichten dat ik toen een innerlijk besluit nam dat ik ‘alles’ wil weten wat er tussen hemel en aarde bestaat. Sindsdien raakte ik in een stroomversnelling op mijn spirituele levenspad. Ik ontmoette leermeesters en volgde trainingen. Ik voel mij een bevoorrecht mens om zoveel kennis al te mogen ervaren.

Ik vind het geweldig om deze kwaliteiten voor jouw bedrijf in te mogen zetten. Voor mij voelt dat niet als werk maar als een pure missie.

review

Marianne ter Mors

review

Elise Verheul

Het was ontzettend fijn om samen te werken met Paulien. 

Ze wist in haar grondige voorbereiding precies te achterhalen wat mijn wensen waren. En daarbij ging het veel verder dan alleen maar ‘leuk op een plaatje staan’. Ze wist heel goed te achterhalen wat mijn essentie in mijn werk is, en dat heeft ze op een heel mooie manier in beeld gebracht.  

Haar begeleiding stopte niet bij de aanlevering van de foto’s: Paulien heeft ook meegedacht met de plaatsing van de foto’s op mijn website. Ze kwam met verrassende suggesties, waardoor ik nu op mijn profielpagina in badpak te zien ben… Dat zou ik zelf nooit hebben kunnen bedenken :)

Ik ben heel blij met de prettige samenwerking en met het eindresultaat. 

Aanvankelijk dacht ik zelf aan ‘leuke portretfoto’s’, maar het eindresultaat is zoveel (omvang)rijker geworden…   

Paulien blijft mijn vaste fotografe! 

Elise Verheul

review

Irma Meijer

Ik ben niet iemand die graag gefotografeerd wordt, maar met Paulien wordt het vanzelf leuk. Ze denkt van te voren al na over mogelijke situaties die we konden gebruiken tijdens het fotograferen. En ze luistert heel goed naar jouw verhaal wie je als persoon bent. Paulien is spontaan, denkt continu mee en ze stelt je gerust. Als ze lacht lach je vanzelf mee. Ik ben heel erg blij met de foto’s.

Irma Meijer

Hoe zorgen we samen voor mooie foto’s van jou en je verhaal?

Door elkaar goed te leren kennen. Ik wil weten wie je bent voor je klant. Om jou volledig in je element te kunnen fotograferen is het nodig om te weten wanneer je dat bent. Daarom onderzoeken we een aantal vragen:

 • Waar staat je bedrijf voor?
 • Wat zijn je kernwaarden?
 • Welke uitstraling wil je graag overbrengen?
 • Wat zijn je drijfveren?
 • Wat wil je betekenen voor je klant?

De antwoorden helpen om jezelf te positioneren. Voor de één is dit al gesneden koek, dat is mooi dan kunnen we snel naar de brainstormfase. Voor velen is dit nog nauwelijks helder, dan krijg je eerst wat huiswerk. Daarin ga ik je ondersteunen.

Vervolgens

Aan de hand van de antwoorden brainstormen we over welke beeldstijl en foto’s bij je passen. We maken een ‘shotlist’. Daarop leggen we vast welke locatie(s) we kiezen en wat er nodig is om die plek(ken) jouw vibes te geven. We denken na over props en eventuele figuranten. We sparren over je kledingkeuze. En we kiezen situaties om te fotograferen.

Dit gebeurt er als je foto’s je verhaal vertellen:

 • Je website is in balans, je straalt professionaliteit uit.
 • De eerste indruk over jou staat als een huis: je spreekt precies die klanten aan waarnaar je op zoek bent.
 • We laten jouw kracht zien, zodat je het ook zelf steeds weer bij jezelf herkent.
 • Het zijn sfeerbeelden van jou die niemand kan kopiëren. Je krijgt je eigen stockfoto’s.
 • Omdat je je professioneler positioneert kunnen je klanten je beter op waarde schatten.
 • Je stapt uit het 13-in-een-dozijn-gevoel.

We nemen de tijd die nodig is om je verhaal in foto’s vast te leggen. Ik zorg dat je je 100% comfortabel voelt zodat je echt ontspannen op de foto komt. Ik zorg ook dat je de camera ‘vergeet’ en spontaan, leuk en als jezelf op de foto staat. We kijken af en toe terug om het proces in de gaten te houden. Gaat het nog steeds zoals je het zelf ook voor ogen hebt? Indien nodig kun je bijsturen zodat je je echt ontspannen voelt over het eindresultaat.

Na de shoot krijg je van mij een eerste ruime selectie. Ik haal alle foto’s die het om technische reden niet zijn geworden er tussenuit. Vervolgens bepaal je zelf jouw keuze, eventueel help ik je daarbij.

Daarna bewerk ik de foto’s. Ik zorg dat de kleuren consistent zijn en alle foto’s de zelfde contrastverhoudingen hebben, op verzoek voeg ik een filter toe. En ik zorg dat de foto’s het juiste kader hebben voor bijvoorbeeld je website en/of voor Social Media, of voor welk doeleinde dan ook.

Ik heb 4 pakketten voor je

PAKKET

MEDIUM

Samen gaan we kijken naar jou branding aan de hand van jou website. Wie ben je voor je klant? Welke eigenschappen zet jij daar voor in? Waarom moeten ze bij jou zijn? Maar ook welke stijl hoort bij jou? Jouw identiteit bepalen. Als dat helder is gaan we kijken hoe we dat omzetten naar beelden en wat daar voor nodig is.

We Fotograferen altijd op locatie. Of het nou bij jou thuis is, je werkplek, natuur of op straat. Overal kan het gebeuren. Je kan de achtergrond een grote rol laten spelen, het wordt een onderdeel van jouw verhaal en sfeer. Elke keer is het kijken welke plek het beste werkt. Bijna altijd laat ik een flitser op statief mee doen voor een extra touch.

Ik maak bij thuiskomst een eerste selectie, die krijg jij. Daar zoek jij jouw voorkeuren uit.

De foto’s bewerk ik altijd. Omdat we een serie maken zorg ik dat de beelden perfect op elkaar worden afgestemd qua kleur en contrast. Je krijgt de beelden 2x, ze zijn voor internet en voor drukwerk geschikt gemaakt. extra foto: €25,- p.st

Omdat je misschien kiest voor glamour fotografie kunnen er kosten voor extra licht inhuur of een speciale lens bij komen. Misschien zijn er locatie kosten. Visagie. Of zijn we omwille van de fotografie, meer uren kwijt. (deze inschatting maak ik vooraf) of om andere speciale wensen.

Reiskosten kilometers a 31cent

prijzen zijn exclusief b.t.w.

Prijs vanaf

€548,-

PAKKET

LARGE

Samen gaan we kijken naar jou branding aan de hand van jou website. Wie ben je voor je klant? Welke eigenschappen zet jij daar voor in? Waarom moeten ze bij jou zijn? Maar ook welke stijl hoort bij jou? Jouw identiteit bepalen. Als dat helder is gaan we kijken hoe we dat omzetten naar beelden en wat daar voor nodig is.

We Fotograferen altijd op locatie. Of het nou bij jou thuis is, je werkplek, natuur of op straat. Overal kan het gebeuren. Je kan de achtergrond een grote rol laten spelen, het wordt dan een onderdeel van jouw verhaal en sfeer. Elke keer is het kijken welke plek het beste werkt. Bijna altijd laat ik een flitser op statief mee doen voor een extra touch.

Ik maak bij thuiskomst een eerste selectie, die krijg jij. Daar zoek jij jouw voorkeuren uit.

De foto’s bewerk ik altijd. Omdat we een serie maken zorg ik dat de beelden perfect op elkaar worden afgestemd qua kleur en contrast. Je krijgt de beelden 2x, ze zijn voor internet en voor drukwerk geschikt gemaakt. extra foto: €25,- p.st

Omdat je misschien kiest voor glamour fotografie kunnen er kosten voor extra licht inhuur of een speciale lens bij komen. Misschien zijn er locatie kosten. Visagie. Of zijn we omwille van de fotografie, meer uren kwijt. (deze inschatting maak ik vooraf) of om andere speciale wensen.

Reiskosten kilometers a 31cent

prijzen zijn exclusief b.t.w.

Prijs vanaf

€998,-

PAKKET

XL

Samen gaan we kijken naar jou branding aan de hand van jou website. Wie ben je voor je klant? Welke eigenschappen zet jij daar voor in? Waarom moeten ze bij jou zijn? Maar ook welke stijl hoort bij jou? Jouw identiteit bepalen. Als dat helder is gaan we kijken hoe we dat omzetten naar beelden en wat daar voor nodig is.

We Fotograferen altijd op locatie. Of het nou bij jou thuis is, je werkplek, natuur of op straat. Overal kan het gebeuren. Je kan de achtergrond een grote rol laten spelen, het wordt dan een onderdeel van jouw verhaal en sfeer. Elke keer is het kijken welke plek het beste werkt. Bijna altijd laat ik een flitser op statief mee doen voor een extra touch.

Ik maak bij thuiskomst een eerste selectie, die krijg jij. Daar zoek jij jouw voorkeuren uit.

De foto’s bewerk ik altijd. Omdat we een serie maken zorg ik dat de beelden perfect op elkaar worden afgestemd qua kleur en contrast. Je krijgt de beelden 2x, ze zijn voor internet en voor drukwerk geschikt gemaakt. extra foto: €25,- p.st

Omdat je misschien kiest voor glamour fotografie kunnen er kosten voor extra licht inhuur of een speciale lens bij komen. Misschien zijn er locatie kosten. Visagie. Of zijn we omwille van de fotografie, meer uren kwijt. (deze inschatting maak ik vooraf) of om andere speciale wensen.

Reiskosten kilometers a 31cent

prijzen zijn exclusief b.t.w.

Prijs vanaf

€1.598,-

PAKKET

XXL (Speciaal)

Speciaal voor diegene die het lastig vinden om zichzelf zichtbaar te maken.

 • Voor die genen die werkelijk geen idee hebben waar te beginnen.
 • Die het heel erg lastig vinden om op de voorgrond te treden.
 • Die spontaan onzeker worden of ze het wel waard zijn.
 • Die heel erg verlegen worden.

Ik bied je een kernscan aan die je maakt via een speciale pagina. De Kernscan brengt je direct naar de kern van wat belangrijk voor je is: waar je kwaliteiten liggen. welke waarden voor jou belangrijk zijn, wat je doelen zijn en hoe je communiceert.

Voordeel: we hebben een uitslag wat heel inzichtelijk is en veel verteld. Ik neem je in twee coachingsessies mee (ik ben gecertificeerd om dit te mogen doen) om met de uitslag aan de gang te gaan en te verdiepen. Van daaruit hebben we een hele gedegen basis om te kunnen brainstormen over jou en je bedrijf en te kunnen afsluiten met een geslaagde fotosessie.

Ik vertel je graag meer in het inspiratie gesprek. Kijk ook voor meer info via de link.

Samen gaan we kijken naar jou branding aan de hand van jou website. Wie ben je voor je klant? Welke eigenschappen zet jij daar voor in? Waarom moeten ze bij jou zijn? Maar ook welke stijl hoort bij jou? Jouw identiteit bepalen. Als dat helder is gaan we kijken hoe we dat omzetten naar beelden en wat daar voor nodig is.

We Fotograferen altijd op locatie. Of het nou bij jou thuis is, je werkplek, natuur of op straat. Overal kan het gebeuren. Je kan de achtergrond een grote rol laten spelen, het wordt dan een onderdeel van jouw verhaal en sfeer. Elke keer is het kijken welke plek het beste werkt. Bijna altijd laat ik een flitser op statief mee doen voor een extra touch.

Ik maak bij thuiskomst een eerste selectie, die krijg jij. Daar zoek  jij jouw voorkeuren uit. Deze bewerk ik altijd. Omdat we een serie maken zorg ik dat de beelden perfect op elkaar worden afgestemd qua kleur en contrast. Je krijgt de beelden 2x, ze zijn voor internet en voor drukwerk geschikt gemaakt.

Omdat je misschien kiest voor glamour fotografie kunnen er kosten voor extra licht inhuur of een speciale lens bij komen. Misschien zijn er locatie kosten. Visagie. Of zijn we omwille van de fotografie, meer uren kwijt. (deze inschatting maak ik vooraf) of om andere speciale wensen.

Reiskosten kilometers a 31cent

prijzen zijn exclusief b.t.w.

Prijs vanaf

€ 1.598,-

 • zakelijkportret fotosomoptevallen

Voor wie – en voor wie zeker niet?

Mijn manier van werken is geschikt voor ondernemers die weten dat beeld een belangrijke factor is voor hun branding.

We zijn een match als je begrijpt dat fotografie grote meerwaarde heeft, als je beseft dat eigen beeld je onderscheidend maakt (in tegenstelling tot stockbeeld). Potentiële klanten willen eerst weten of jij degene bent die hun probleem kan oplossen én of je betrouwbaar bent. De keuze wordt bewust of onbewust op gevoel gemaakt, dus is het belangrijk dat wat je laat zien klopt met wie je bent.

Zelfs de energie van de fotoshoot gaat je helpen, die draag je over en spat van het scherm af.

Ik help je bij het positioneren en het vertellen van je verhaal in beeld, en het is tegelijk een samenwerking, een uitwisseling met wederzijds vertrouwen.

Het doel dat we samen hebben is jou in je volle potentieel te fotograferen.

Ik geef je mijn ziel en zaligheid en ga tot het uiterste om jouw verhaal te vertalen.

 

Waarom zou je met mij werken?

13 jaar ervaring met geluid en licht voor televisie

Intensief samengewerkt met acteurs, presentatoren en regisseurs

Fotoacademie afgerond

Meer dan 15 jaar professioneel fotograaf

Persoonlijke ontwikkeling trainingen, meditatie en gnostische scholing

Coaching, healing en clearing  opleidingen

Omdat mijn intuïtie heel goed werkt

Ik een missie heb: en dat is jou zichtbaar maken!

 • zakelijkportret fotografie fotosomoptevallen

Gegarandeerd de beste foto’s… van jou

Over niets valt zo goed te twisten als over smaak. Daarom gaan we een uitgebreid voortraject in. Ik leer jou kennen. Ik ontdek wat je mooi vindt, wat je smaak is, waar je sterk in bent, wat je belangrijk vindt en welke karaktereigenschappen gezien mogen worden.

Het is tot op zeker hoogte belangrijk dat we een klik hebben om jezelf te kunnen laten zien. Ik neem mijn verantwoording daarvoor. Stel we gaan fotograferen en de klik is toch ineens verdwenen, de foto’s lijken niet te worden zoals je zou verwachten. Dan ga ik naar huis. No hard feelings.

Of er chemie is weten we echt in het eerste uur dat we bezig zijn. Het is mij in al die jaren één keer gebeurd dat er eerst iets anders nodig was; een jaar later hebben we toen de draad weer opgepakt.

Ik garandeer je foto’s die helemaal bij je passen en die van jou een sterk merk maken.

Heb je nog vragen?

Hieronder geef ik antwoord op de meestgestelde vragen – misschien zit je vraag er al tussen?

Tuurlijk kan dat. Alleen: wil je dezelfde foto’s hebben als je concurrent? Of wil je je juist van je concurrent onderscheiden? Dat laatste denk ik… En hoe zorg je er dan voor dat je concurrent niet precies hetzelfde doet als jij? Door jou unieke verhaal te vertellen, met jouw unieke stijl en uitstraling.

Dat is niet te kopiëren.

En nog iets: op foto’s zit vaak copyright. Als je iemands foto’s zomaar pikt en ze komen erachter… dure grap.

Als je echt uniek beeldmateriaal wilt, zal het moeten gaan over jou.

Ja, we kunnen de vragen achterwege laten en gelijk gaan fotograferen, maar……. dan zit er geen visie achter en dan kom je al gauw in de clichébeelden. Daarmee krijg jij niet de foto’s die je eigenlijk nodig hebt.  Er is veel meer uit te halen als je je ‘missie’ weet, je ‘why’. Dat is wat je zou moeten willen. Dat is in elk geval waar ik voor ga. Zonder uitgebreid vooronderzoek, krijg je standaardfoto’s.

Ja, zouden we kunnen doen. Alleen zie je dan alleen nog maar een gezicht. Het is al wel iets, maar het vertelt nog niet jouw verhaal. Daarmee kunnen je klanten je nog niet echt leren kennen. Het is als klant fijn om inzicht te hebben met je te maken krijgt. Een potentiële klant voelt zich met goede foto’s sneller me je verbonden en zal daarom ook makkelijker voor jou kiezen.

Dat is een belemmerende gedachte. Voor mij is iedereen fotogeniek! Fotografie met mooi licht en een goeie sprankelende houding, pakt verassend voor je uit, let maar op. 

Ik ken hele mooie mensen die net zo ‘lastig’ zijn te fotograferen als de zogenaamde minder mooie mensen. En ik ken de zogenaamde minder mooie mensen die waanzinnig goed in beeld overkomen. 

Fotogeniek… het zegt helemaal niets. Weet je dat je de meeste fotomodellen op straat zo voorbijloopt. Met licht en een goede houding kan je écht van iedereen een mooi portret maken. Innerlijke schoonheid is namelijk bij iedereen te zien. 

Het gaat om vertrouwen in jezelf en gaan staan voor wie je bent. Dan ben jij ook fotogeniek! 

Fotograferen kost tijd, dat klopt. Denk alleen maar aan het uitlichten van jou, met mooi licht. “Uitlichten? Buiten?” 

Jazeker. Ik laat niets aan het toeval over en foto’s gaan over licht. En uitlichten kost nu eenmaal tijd.

Verder gaat het om gerichte aandacht, met veel zorg. Dat is nooit verspilde tijd. Het komt je altijd ten goede! (Is met alles zo, in mijn opinie) Je krijgt er namelijk ook altijd aandacht voor terug. 

Visagie doet zeker iets met je. Je krijgt net een iets andere uitstraling. Maar dat moet wel bij je passen. Het is iets heel persoonlijks. 

Als je dat fijn vindt moet je het zeker doen. Als je zelf eigenlijk nooit make-up gebruikt is het niet nodig. Een walletje, een pukkeltje… ze zijn nooit een probleem. Ik kan ze wegpoetsen. 

Wil je toch visagie: ik heb contacten met visagisten die ook heel natuurlijk kunnen werken. 

Wie zijn je klanten? Wie wil je aanspreken? Het belangrijkste van kleding is dat je je er zelf comfortabel in voelt. Trek niet iets aan wat je anders echt nooit aan zou trekken. 

We kijken naar de omgeving waar we gaan fotograferen. In het bos met camo-kleding of zwarte kleding is niet zo’n goed idee. 

Is het belangrijk voor jou dat je opvalt in de omgeving waarin je staat? Misschien moeten we met contrast werken en heb je in je huisstijl een kleur zitten die helpt om mooie accenten te leggen. 

Een sjaal of accessoire als tas en of ketting kan dan veel doen. 

We besteden hier vooraf veel aandacht aan. 

Tussendoor laat ik je meekijken – doen we regelmatig. We doen dit samen: jouw visie is heel belangrijk. Bovendien let iedereen weer op andere zaken. Samen vullen we elkaar aan. Beetje per situatie verschillend, maar we kunnen ook nog op een laptop terugkijken, dan kunnen we het nog beter beoordelen.

Wat voor mij heel belangrijk is, is dat je echt weet wat je wilt. Natuurlijk help ik je, maar als je net begint is het vaak een heel proces. Dat moet je eerst doorlopen, voordat ik je écht kan helpen.  Je mag met mij altijd sparren en dan kijken we hoe ver je bent in het weten wat je wilt. Ik zal je eerlijk adviseren, als ik denk dat je te vroeg op mijn deur hebt geklopt. Mijn eerlijke advies zal dan

Fotografie is een vak waar dure apparatuur aan te pas komt. Camera’s, licht, accessoires. Om nog te zwijgen van de computer en software om foto’s te bewerken. 

Ik zeg ook altijd iedereen is fotograaf, iedereen kan op een knopje duwen. Maar als je een fotograaf bent, weet je in alle omstandigheden mooie foto’s te creëren. Je krijgt foto’s die bij elkaar passen en die dezelfde kleurstelling hebben. 

Na het fotograferen besteed ik nog minstens zoveel tijd in het verwerken en het nabewerken: contrasten worden naar elkaar toegewerkt, de ‘vlekjes’ worden weggewerkt. Foto’s krijgen er vaak nog een dimensie bij, ze worden dan zoals ze bedoeld zijn. Je investeert in topkwaliteit foto’s van iemand met veel ervaring en vakkennis. Zodat je gegarandeerd goeie foto’s krijgt van jezelf.

 • zakelijkportret fotografie fotosomoptevallen

Foto’s maken je tastbaar.

Als mensen je bijna kunnen voelen, kunnen ze ook makkelijker ja tegen je zeggen! Je wordt aaibaar en love-able.

Geef je klanten de kans om je beter te leren kennen en ga staan voor je verhaal.

Maak jezelf zichtbaar en laat zien wie je bent. Je hebt iets te bieden en je klanten wachten op je.

Geef jezelf de kans om je te laten inspireren. Ik doe dat met al mijn liefde, omdat het zó de moeite waard is.

Hartelijke groet,

Paulien de Gaaij

P.s Weet wat je te wachten staat als die foto’s op je site staan hè…… Het maakt jouw aantrekkelijk, je krijgt nog meer zin om te gaan ondernemen, je trekt de juiste klanten aan. Je maakt van je zelf een sterk merk.

Pps ik twijfel aan niemands kwaliteiten, ik geloof in jouw verhaal, het wordt de hoogste tijd om dat zichtbaar te maken. Het zal je goed doen!